ROTI DELUXE

ROTI DELUXE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 62 beoordelingen
15 dec 2019 om 23:55 Lekkere gegeten en goede service
15 dec 2019 om 20:59 Eten was erg goed, echter bezorging duurde erg lang
13 dec 2019 om 9:05 Erg lekker, vriendelijke bezorger!
9 dec 2019 om 8:58 Ik ben altijd heel sceptisch als ik Surinaams bestel, ik vind het niet snel goed want ben echt lekker Surinaams eten gewend. Dit was in mijn ogen perfect! Lekkere bami, lekkere kip, goed op smaak en heet.
4 dec 2019 om 23:59 Bezorgingstijd was in orde. De telo met bakkeljauw was goed (mag iets pittiger), de roti hete kipdijfilet en roti hete kipbout was zo verschrikkelijk zout dat het niet te eten was, na 2 happen zo alles in de prullenbak gegooid. Wat een teleurstelling!!
1 dec 2019 om 20:35 Ik weet dat het zondag is en dat het wat langer kan duren,maar heb om 17.15 besteld en kreeg om 19.35 mijn eten op de mail stond 18.40 bezorgd dus niet. Plus punt het eten was lekker en nog warm
27 nov 2019 om 20:23 Roti rol vega was heeerlijk! Lekker gekruid en zeker niet droog, aanrader
23 nov 2019 om 23:32 Geen super snelle bezorging, maar het wachten meer dan waard!! Malse kip en niet te zuinig gedaan, smaakte heerlijk.
21 nov 2019 om 19:46 Eten was best goed. Ook lekker warm. De aardappelen van de roti hadden wel weinig smaak. En de bakabana' waren erg vettig.
20 nov 2019 om 22:15 Niet alleen het enige roti restaurant in mijn buurt, maar gelukkig ook een van zeer goede kwaliteit. Ik ben niet snel geneigd om een recensie te schrijven, maar de roti was zo goed dat deze reactie niet kon uitblijven. Bedankt!
16 nov 2019 om 23:25 Ik schrijf nooit beoordelingen maar moet zeggen dat ik echt lekker gegeten heb. Pittige kippendijen zeer goed op smaak en temperatuur, verse roti. Had nog wel een portie kunnen eten.
16 nov 2019 om 22:12 niet slecht..